fbpx

Miért ajánljuk a szelfi gépet céges rendezvényekre?

A szelfi fülkék egyre népszerűbbek céges rendezvényeken, hisz egy extra szórakoztató elemmel gazdagítják magát az eseményt. Nemcsak élvezetes élményt nyújtanak a vendégeknek, hanem számos egyéb előnnyel is jár, amelyeket miatt nagyszerű választás lehet bármilyen rendezvényre.

A gép nemcsak az esemény kézzel fogható emlékeinek megörökítésére szolgál, hanem egyben elősegíti az online térben történő megosztást is. A vendégek közös fotókat készíthetnek, majd azokat egyből akár online is megoszthatják, így növelve az esemény, cég és konkrét esemény hírnevét a social felületeken.

Egy selfiegép nagyszerű eszköz a “fun” faktor növelésére. Azáltal, hogy a vendégeknek lehetőséget biztosítanak szórakoztató fotók készítésére és megosztására, arra ösztönzi őket, hogy kapcsolatba lépjenek egymással és a cég adta kereteken belül. Ezáltal a céges rendezvény légköre felszabadulttá és emlékezetesebbé válik.

A szelfi fülkék könnyen felállíthatók, és minimális helyigényt igényelnek. Angolul is beszélő hosztesseink a bérlés időtartama alatt végik a gép mellett állnak, azt kezelik és fotózásra ösztönzik a vendégeket. Ez ideális választássá teszi őket olyan rendezvényekre, ahol a cég szórakoztató és interaktív élményt szeretne nyújtani anélkül, hogy sok erőforrást kellene ráfordítania.

Végül, egy szelfigép bérlése költséghatékony, különböző csomagjaink választásakor már akár 2 órától igénybevehetőek.

Egy szelfiegép tehát kiváló választást jelent minden olyan társaság számára, amely rendezvényeit élvezetesebbé és emlékezetesebbé szeretné tenni.

Lépj velünk kapcsolatba!

Telefon

+36 30 204 1148

Email

hello@studioselfie.hu

Instagram

@studioselfie_hungary

Facebook

Studio Selfie Hungary

© Studio Selfie Hungary 2024 | Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Készítette: La Belle Concept