fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Csúcskategóriás 12,9 colos Apple iPad Pro 11 készüléket használunk a fotózáshoz. A 12 megapixeles, széles látószögű kamerával tudjuk biztosítani a kiemelkedő minőségű fotókat, állítható fényerejű gyűrűs LED lámpánk pedig gondoskodik a megfelelő megvilágításról.

Képeink 10 x 15 cm-es méretűek. Ha photostrip-et szeretnétek, a nyomtatónk hosszábban félbe tudja a képet vágni, így két 5×15 cm-es képet kaptok. Így olyan a végeredmény, mintha egy régi photo booth-ban készítenétek el.

  1. A honlapunkon vagy az elérhetőségeinken keresztül tudsz tőlünk ajánlatot kérni. Az igényeiteknek megfelelő részletes ajánlatot 48 órán belül küldjük ki nektek a pontos költségekkel együtt.
  2. Ha elfogadod az ajánlatot, és jelzed a foglalási szándékod, egy megbízási szerződést küldünk neked emailben. Ezt szintén emailben, aláírva küldd vissza nekünk, akár fotóként, akár szkennelve.
  3. A foglalói díj a teljes díj 25 %-a. Ezt is emailben fogod megkapni, amint elutalod, véglegessé válik a foglalásod.
  4. A díj maradék 75%-ról az esemény napját követően állítjuk ki a számlát.

Az országban bárhova tudjuk vinni a selfiegépet, Budapesten belül kiszállásunk ingyenes.

Egyéb vidéki helyszínek esetén 100 Ft-os km díjat számítunk fel. A pontos díjat a Google Maps alapján számoljuk.

Bár egyszerű a gép telepítése és kezelése, angolul is beszélő kollégánk végig jelen van, beüzemeli a gépet, segíti és bátorítja a vendégeket, biztosítja a kellékeket, kezeli a gépet, a programot és segít a képek nyomtatásában is. Neked semmi dolgod nincs! 

A teljes felszerelést nagyjából 30 perc alatt összeállítjuk. A megbeszélt kezdés előtt másfél órával előbb szoktunk érkezni.

  • Minimum 2×2 méter fedett területre van szükségünk, 
  • Áramra (220V konnektor maximum 25 méteren belül)
  • Egy asztalra a kellékeknek
  • Digital only csomag esetén lehetőleg wifi-re, de legalább elérhető mobilhálózatra van szükségünk

Ez tőletek függ. 

Csomagjaink alapvetően ‘Digital only’ csomagok, amik környezetbarátok és olcsóbbak. Ebben az esetben a képeket QR kóddal vagy emailben kapják meg a vendégek akár azonnal. A rendezvény után küldünk neked egy linket, ahol az összes elkészült képet megtalálod, és egyszerűen bárkinek tudod továbbítani.

A ‘Digital only’ csomagok mellé extra szolgáltatásként fotónyomtatást is kérhetsz: korlátlan számú fotót nyomtatunk számodra a bérlési idő alatt. A vendégeid fotózkodás után ebben az esetben is választhatják a digitális továbbküldést, a fotónyomtatás mellett.

Összesen 5 féle háttérből választhatsz a gép mellé, arany, ezüst, rosegold. A pontos háttereket ajánlatadáskor is ki tudod választani.

Kérhetsz akár egyedi grafikával ellátott hátteret is, kétféle anyagra nyomtatva, attól függően, hogy szabadtérre vagy beltérre tervezed a fotósarkot. A grafikai tervezés és gyártás extraként rendelhető. A gyártásra nagyjából 5 munkanapra van szükségünk, a végleges grafika jóváhagyása után. 

Naná! A rendezvény előtt átbeszéljük, hogy mire van pontosan szükségetek. Küldhettek kész grafikát, logót, esküvői meghívót vagy akár csak színvilágot és mi ezek alapján előre elkészítjük a digitális hátteret és el is elküldjük nektek jóváhagyásra. Ez a szolgáltatásunk ajándék!:)

Lépj velünk kapcsolatba!

Telefon

+36 30 204 1148

Email

hello@studioselfie.hu

Instagram

@studioselfie_hungary

Facebook

Studio Selfie Hungary

© Studio Selfie Hungary 2024 | Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Készítette: La Belle Concept