fbpx

Selfiegép esküvőre - A fotós a párért, a selfiegép a násznépért van...

Saját esküvőnkön okulva jöttünk rá, hogy míg a fotós a párért, a selfigép a násznépért van! 

Senki sem az esküvői párról posztol képet a Facebookra, hanem saját magáról, ahogy a pár esküvőjén van… Ugye?:) Az esküvőnk után vettük észre, hogy vannak olyanok – akik nem annyira a buli központjai – akikről egyáltalán nem készült kép, és teljesen érthető, hogy a fotós a párra koncentrál. A selfigép egy szuper eszköz lehet arra, hogy mindenki a maga tempójában, akkor készítsen képeket, amikor csak akar! Nem kell megkérni senkit, nem kell várni senkire és a képek is azonnal rendelkezésre állnak.

Ha még nem lettél meggyőzve, íme egy összesítő, hogy miért is válaszd te is a nagy napra a selfiegépet:

Örökké szóló emlékek kézzel fogható és digitális formában: A szelfigép lehetővé teszi a pároknak, hogy azonnal megörökítsék az esküvőjük napjának emlékeit. A vendégek fotókat készíthetnek, és akár ki is nyomtathatják, hogy hazavigyék emlékbe, ami aztán legtöbb esetben a hűtőn landol, ahol nap mint nap rápillantanak. Így nem csak a párnak, hanem a vendégeiknek is kézzelfogható emlékei maradhatnak a napról. Sőt, van aki a vendégváró ajándék helyett a selfiegép által készült képeket szánja ajándéknak! Win-win!

Rugalmas: A szelfi fülkék testre szabhatók az esküvő résztvevőihez és színsémájához. Ezen felül különféle kellékek (akár egyediek!), hátterek és kiegészítők közül válogathattok hogy még inkább saját ízlésetekre formáljátok a fotókat.

Költséghatékony: Szerintünk profi fotós mellett érdemes selfigépet berélni. A legtöbb fotós örül neki, megkönnyíti a munkájukat és kiegészíti az általa készített profi képeket.

Közösségi megosztás: A selfiegéppel a párok könnyedén megoszthatják fényképeiket barátaikkal és családtagjaikkal, akár azonnal. A fényképek megoszthatók közvetlenül a képkészítés után, de minden esemény után 48 órán belül küldünk egy mappát, az elkészült összes képpel, videóval, GIF-fel és Boomerang-gal együtt.

Összességében szuper aktivitásként és kézzelfogható emlékként szolgál egy selfiegép az esküvő napján.

De egy szó mint száz… mi még szomorú selfigép fotózkodást nem láttunk…:)

xoxo

Dia és Dénes

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Telefon

+36 30 204 1148

Email

hello@studioselfie.hu

Instagram

@studioselfie_hungary

Facebook

Studio Selfie Hungary

© Studio Selfie Hungary 2024 | Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Készítette: La Belle Concept